Bli kjent med våre produkter!

Bli kjent med våre produkter!

En liten smakebit / 02.01.2014

Kalimba

Kalimbaen – lyden av dine fingre – et unikt instrument som skaper en sjeldent vakker klang for store og små - i barnehagen, i klasserommet, hjemme, på bryllupsfesten som bryllupsgave, for barnet ditt (eller barnebarnet ditt) - før og etter at det er født. Les mer om kalimbaen her. Du finner vårt utvalg av kalimbaer i vår nettbutikk.

Fioliner fra Akord Kvint

Fioliner fra Akord Kvint – kvalitet fra første strøk – en inspirasjon for den som øver og den som lytter. Invester i et instrument til den som begynner å spille eller til den som allerede er godt i gang. Se vårt utvalg av fioliner fra Akord Kvint her.

Casio tilbud

Gi et Casio el-piano i gave og få med 2 x 1 timers undervisning på kjøpet! Se vårt utvalg her.

Musikkgaver

- til alle anledninger. Les mer her. Se vårt utvalg av musikkgaver i vår nettbutikk. 

On Wheels xylofoner/metallofoner fra Bergerault 

– kromatiske xylofoner/metallofoner på hjul –unike instrumenter til undervisning i skole og kulturskole. Se vårt utvalg her.

Veien til Tallrekkene

Tallene står helt sentralt i våre liv. Tidlig gir den oss evnen til å oppfatte og å kommunisere om størrelser. CD’ ene tar for seg tallenes rekkefølge med rytmisk akkompagnement i ulike tempi. De kan være med å legge grunnlaget for en lekfull forståelse av sammenhengen mellom tallene. Les mer her, eller kjøp produktet i vår nettbutikk. 

Veien til Gangetabellen (4 CD – er)

Se reportasjen på NRK Østlandssendingen.

Se Aftenpostens nett-reportasje.

Se vår side om finansieringsordninger.

gå tilbake...

 

 

 

LOADING...